Dečak koji je došao iz budućnosti… Majstor (Video)

Continuum Root

Continuum Heroes – Majstor

Da li ste nekada videli pravu magiju? Ne magiju mađionicara, za nju svi znamo. Magiju pravih ljudi, originalnih, kreativnih, nepredvidivih, fenomenalnih pojedinaca? Ne mislim na trikove kartama, mislim na trikove pravog heroja. Continuum heroja sa kosmičkim moćima, beskrajnim mogućnostima i izuzetnom spremnošću da napreduje. Ovo je Majstor...

Prvi put smo ga zapazili pre svega dve godine. Bio je mali i dosadan, radoznao kao neko mače koje tek istražuje fiziku sveta oko sebe. U grupi od nekolimo momaka, Nikola Majstorović je bio neko ko se divi drugima i ko najotvorenije ispoljava svako svoje oduševljenje. Gurkali su ga po strani jer ga nisu smatrali ravropravnim. Danas je priča malo drugačija. Na Majstorovim leđima se nalazi cela jedna škola animacije i hip hopa, a kao performer daleko nadmašuje sve svoje mentore i učitelje. Za njegov stil pokreta mnogi smatraju da je tek nadolazeći trend. Kada odgledate ovaj snimak, shvatićete da je Majstor dečak budućnosti.

"Znao sam da će biti veliki čovek, ali nisam mogao ni da sanjam kakav će biti na sceni"

by Đorđe Mihajlović

Za majstora bih rekla da je čovek koji je tu da sve popravi, kako formaciju i korake tako i raspoloženje ljudi. Njegov duh čini da se svi osećamo dobro.

by Mikachu

Veoma je lep osećaj gledati nekoga ko ti veoma znači od samog početka pa do svakog novog trenutka slave.... Majstor je poslušao  svaki naš savet i to ga čini još izvrsnijim.

by Saleboy

Budite drugačiji… Budite Majstor

Ne odustajte od sebe kao od drugačije individue. Radite ono sto volite. Pričajte na drugačiji nacin. Plešite stil koji vam odgovara koliko god stran da je drugima. Dovedite sve što radite do savršenstva i svako će prihvatiti vašu izvrsnost.

Story by Katarina A ♥

Pogledajte Majstora u finalu poslednjeg takmičenja – Pobednički battle

Pogledajte Majstora na najvećem plesnom show-u… BIG TIME: Dance Show

Škola plesa

Ako želite da naučite neku drugu vrstu plesa, posetite ovaj link.

Continuum Team One

Majstorov tim (link)

Ako želite da plešete poput Majstora obratite nam se mailom dscontinuum@gmail.com