Druga pobeda u sezoni

Continuum nis

Uloženi trud i rad je još jednom prilikom rezultovao vrhunskim rezultatom. Continuum je u konkurenciji od 5 timova na internacionalnom festivalu u Jagodini (SIDF 2015) odneo pobedu. Drugi međunarodni trofej u ovoj sezoni postavljen je na policu plesnog kluba Swing, uvereni smo da nije poslednji.

Root team je sa svojih 18 plesača je zapalio podijum, a ishod je bio gotovo siguran nakon reakcije publike posle završenog nastupa.  U periodu od oktobra meseca 2014. Continuum je pripremao koncept pod nazivom ,,Armaggedon” priču o ljudima koji su, nakon određenog  scenarija apokalipse, ostali sami u ruiniranom svetu. Spremni na sve, oni kao omanja zajednica putuju kroz pustoš. Koreografija retrospektivno prikazuje svet ljudskom rukom razoren. Gledajući ovaj koncept primetićete da je inspirisan steampunk-om.

Pred Continuum-om je sada period od skoro godinu dana u kome će ovaj koncept razviti do savršenstva. Koreograf, Đorđe Mihajlović tvrdi da je ovo što je tim do sada prikazao svega 10% onoga što će Continuum predstaviti na svetskom prvenstvu 2016. godine.