Pa šta ako imam 5 godina, ja sam Continuum!

Kika i Pepa su primer kako se prave šampioni... Ne samo u sportu, već i u svim ostalim aspektima života. Počele su sa trenizima kada su imale 4 i 5, plesale su sa decom duplo starijom od njih samih i jako brzo su izjednačile svoje predispozicije sa ostalima. Od tada iza sebe imaju uspešnu plesnu karijericu, a pod svojim osmehom telo koje će se razviti u prave džedaje.

Ivan Vasic Photography (37)

Kika & Pepa - 10 godina ukupno 🙂 (Nastup u pozorištu)

Roditelji često primete da deca u ovom uzrastu imaju osećaja za ritam, da đuskaju ispred TV-a, imaju svoju omiljenu muziku, ali retko kada preduzmu nešto po ovom pitanju jer smo "previše mladi". Usmeravanjem dece ovog uzrasta podstiče se pravilan fizički i mentalni razvoj, a takođe se mogu postaviti temelji za postizanje izvanrednih rezultata u budućnosti.

Trening za decu ovog uzrasta treba biti izazovan i zabavan, treba biti edukativan. U trenažnom procesu dešavaće se kvalitativne promene i u fizičkom i u mentalnom razvoju, javiće se nove osobine pamćenja, opažanja, mišljenja, mašte... Deca će brže savladati nove motoričke akcije nego odrasli, a većina naučenih će se zadržati tokom celog života.

Vaše dete će u Continuumu biti optimalno angažovano. Naučićemo šta je scena, nastupaćemo, takmičićemo se, putovati, družiti se...

Termini su sreda i petak od 18h u plesnom klubu "Swing" (IX brigade 39a)

Pozivamo vas da dođete i probate.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na 069/552-88-95