Trijumf u Rumuniji (on tour VIDEO)

slider ploiesti

Posle godinu dana saradnje sa plesnim klubom Spektar iz Kraljeva, koji je  stalni učesnik velikog broja internacionalnih festivala, Continuum dobija wild card od predsednika kluba Dragana Micića za učešće na Ploiesti Dance Fest-u 2015. S obzirom da nam se u rukama našlo svega pet pozivnica, odabrati postavu za ovaj projekat nije bilo ni malo lako. Nakon nekoliko proba, privilegiju da predstave Continuum dobili su Danilo Đokić, Ana Stanišić, Milenija Arsekić, Jelena Mihajlović i Đorđe Mihajlović.

U tom periodu Root team je pripremao koncept po imenu ,,Armaggedon”, koreografiju koja je kreirana za 18 igrača. Za dve nedelje, pred sam festival redukovana postava Prime-a izvršila je adaptaciju programa za koji se kasnije ispostavilo da je ništa manje nego šampionski. Izazov za Prime bio je igrati u otvorenoj kategoriji, delu programa koji nema restrikcije u pravilima ili stilskim normama, kategoriji koja je prepuna iznenađenja.

Petodnevna turneja bila je kompletna… Pored trofeja koji je završio u našim rukama proveli smo se više nego fenomenalno, o čemu svedoči film koji možete pogledati ovde.