Ethereum je napravio rekordnu pobedničku seriju čekajući Londonski hard fork

Ethereum je postigao 12-dnevni pobednički niz, najduži ikada.

Ethereum je napravio rekordnu pobedničku seriju kao Londonski hard fork
3 min čitanja

Ether želi da proširi svoj rekordni dnevni pobednički niz u prelasku na planiranu nadogradnju Ethereum-ovog blockchain-a.

Druga najveća kriptovaluta po tržišnoj kapitalizaciji trgovala se 1,6% više tog dana, blizu 2.600 dolara u vreme štampe, pri čemu je ojačala 43% u neprekidnom nizu od 12 uzastopnih dnevnih povećanja cena, prema podacima Coinbase-a.

„Ether je postigao 12-dnevni niz pobeda, najduži ikada“, objavila je danas na svom twitter-u kompanija IntoTheBlock za analitiku blokova, navodeći 2.598 i 2.753 dolara kao ključne nivoe otpora na putu ka 3.000 dolara.

ethereum-winning-streak

Ethereum nadogradnja bi se trebala dogoditi 4. avgusta.

Takozvani londonski hard fork sadrži četiri predloga za poboljšanje Ethereuma (EIP), od kojih će EIP-1559 aktivirati mehanizam koji bi spalio deo naknada plaćenih rudarima. Kada stupi na snagu, povećana upotreba mreže rezultiraće sagorevanjem veće količine ETH -a, čime će vremenom ograničiti ponudu kripto valute.

Nadogradnja može doneti Etheru privlačnost skladišta vrednosti ili deflacione imovine u očima nekih investitora – priča koja se do sada uglavnom fokusirala na bitcoin. Ponuda najveće kriptovalute ograničena je na 21 milion, a izdavanje po bloku smanjuje se za 50% svake četiri godine.

„Dugo očekivani događaj hard forka Ethereuma u Londonu izložiće korisnike fleksibilnijoj i jeftinijoj strukturi naknada i uvešće blagi efekat sagorevanja, fakturisan da učini Ethereum deflatornim“, rekao je Greg Vaisman, suosnivač i glavni operativni direktor globalne platne mreže Mercurio, rekao je . „Kovanica je zabeležila uzlazni trend od vikenda, a možda ćemo videti i ovaj pozitivan osećaj da će kovanica dostići cenu od 3.000 dolara u narednim danima/nedeljama nakon ažuriranja.“

Podaci o opcijama pokazuju da se investitori pozicioniraju radi kontinuirane dobiti.

ethereum-winning-streak-2

Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj članak je dostupan samo u informativne svrhe. Nije ponuđen niti namerava da se koristi kao pravni, poreski, investicioni, finansijski ili drugi savet.