Huobi Trust angažuje bivšeg agenta za državnu bezbednost kao glavnog operativnog direktora

Huobi Technology's U.S. angažovao je veterana sa 20 godina iskustva u sprovođenju zakona kako bi mu pomogla da ispuni regulatorne zahteve.

Huobi Trust angažuje bivšeg agenta za državnu bezbednost kao glavnog operativnog direktora
2 min čitanja

Huobi Trust je angažovao bivšeg agenta za unutrašnju bezbednost Roberta Vhitakera kao glavnog operativnog direktora (COO).

  • Huobi Technology U.S. sa sedištem u Hong Kongu zaposlila je veterana sa 20 godina iskustva u sprovođenju zakona da prilagodi svoje proizvode u skladu sa regulatornim zahtevima, saopštila je kompanija u saopštenju poslatom u četvrtak.
  • Huobi Trust nudi usluge čuvanja fiat-a i čuvar je Huobi-jevog stabilnog kova podržanog u dolarima, HUSD.
  • Whitaker je proveo gotovo 12 godina u Homeland Security-u, a od 2014. do 2017. bio je supervizorski specijalni agent jedinice za ilegalne finansije i prihod od kriminala američke agencije, tokom koje je istraživao krivične slučajeve na crnim tržištima i druge aktivnosti vezane za kripto.
  • Nedavno je radio kao COO za istražitelje kripto transakcija Blockchain Intelligence Group.
  • Huobi Trust pokrenut je krajem jula, nakon što je u decembru prošle godine stekao licencu poverenja od odeljenja za finansijske institucije u Nevadi da nudi usluge čuvanja i usklađenosti u SAD.

Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj članak je dostupan samo u informativne svrhe. Nije ponuđen niti namerava da se koristi kao pravni, poreski, investicioni, finansijski ili drugi savet.